mandag den 4. oktober 2021

Røget Rullepølse - På Træpillegrill

Røget Rullepølse

Lavet på min Traeger Timberline 850 Træpillegrill.

Jeg har testet det med en færdiglavet rå Rullepølse købt hos slagteren. 

Jeg har brugt Traeger Signature Blend træpiller.

Inspiration: Backyardliving.dk


Ingredienser:

  • Rå Rullepølse

Sådan gør du:
  1. Tænd grillen på 75 grader med Supersmoke.
  2. Når grillen har nået temperaturen sættes Rullepølsen i grillen.
  3. Sæt Temperatur proben midt i Rullepølsen.
  4. Grill indtil kernetemperaturen når 65 grader.
  5. Herefter hæves temperaturen i grillen til 140 grader.
  6. Nu grilles der indtil du når en kernetemperatur på 75 - 80 grader.
  7. Nu tages Rullepølsen ud af grillen og den er klar til at komme i Rullepølse presseren.
  8. På køl natten over og din røgede Rullepølse er klar.

Velbekomme.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog