onsdag den 16. september 2020

Stegt Flæsk og Persillesovs

 


Stegt Flæsk og Persillesovs


Ingredienser:
  • 500 - 600 g Stegeflæsk
  • Kartofler
  • Friskhakket Persille

Sådan gør du:
  1. Steg Flæsket - jeg har stegt det på grillen.
  2. Det kan også steges i en bradepande i ovnen.
  3. Hvid Persillesovs - se herunder.
  4. Så er det bare at nyde denne klassiske Danske ret.

Hvid PersilleSovs

Ingredienser:
  • 250 ml God Grøntsags Fond
  • 250 ml Fløde
  • 50 g Smør
  • 2 spsk Maizena
  • Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom din Grøntsags fond op i en lille gryde.
  2. Lad det koge lidt ind.
  3. Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.
  4. Kom nu smørret op i gryden.
  5. Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner.
  6. Smag til med Salt og Peber.
  7. Drys friskhakket Persille i Sovsen.

Serveres med kogte Kartofler - drysset med et lag frisk Persille.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog⭐⭐

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar