onsdag den 16. september 2020

Million Karry og frisk Pasta

 


Million Karry og frisk Pasta


Ingredienser:
  • 600 g Hakket Oksekød
  • 200 g Bacon i tern
  • 2 Løg, der finthakkes.
  • 200 g gulerødder - finthakkes
  • 1 Rød peberfrugt
  • 2 - 3 Laurbærblade
  • 1- 2 spsk Karry
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Koriander
  • 1/2 tsk Spidskommen
  • 1/2 tsk Gurkemeje
  • 500 ml Fond
  • 200 ml Fløde
  • Maizena til at jævne sovsen
  • 3 spsk Rapsolie
  • Frisk Spaghetti
  • Salt og Peber


    Sådan gør du:
    1. Kom Rapsolien i en gryde.
    2. Svits de hakkede løg til de tager farve.
    3. Kom Baconternene i og lad dem tage farve.
    4. Kom kødet i og brun det godt af.
    5. Tilsæt krydderierne og Laurbærblade og bland det godt med kødet.
    6. Kom Peberfrugt og Gulerødder i gryden.
    7. Kom din Fond i gryden og kog op under omrøring.
    8. Når det har kogt et par minutter skrues der ned og du lader det nu simre under svag varme et par timer.
    9. Kom fløden i og kog op.
    10. Sovsen jævnes med Maizena.
    11. Smag til med Salt og Peber.
    12. Kog din Spaghetti.

    Lad retten hvile i ca. 10 minutter inden servering.


    Serveres med et godt Flutes. - find hjemmelavet Flutes her.




    Se min Brød BlogSe min Kage Blog⭐⭐

    Ingen kommentarer:

    Tilføj en kommentar