onsdag den 16. september 2020

Kylling i Karry

 

Serveret med frisk Pasta


Kylling i Karry - en herlig simreret.


Ingredienser:
  • 500 g Kyllingebryst - skåret i strimler
  • 100 g Bacon i tern
  • 2 Løg - hakkes i små tern
  • 300 g Ærter/Gulerødder
  • 1 rød Peberfrugt - skåret i små tern
  • Karrysovs - se nedenfor
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en varm gryde.
  2. Kom de hakkede Løg i gryden og svits dem let.
  3. Kom Bacon ternene i gryden.
  4. Kom Kyllingestrimlerne i og lad dem tage farve.
  5. Kom Gulerødder, Ærter og Peberfrugt op i gryden.
  6. Kom vand i til Kylling og grøntsager lige dækkes.
  7. Kog op og lad det simre en halv times tid.
  8. Nu laver du Karrysovsen.
  9. Hæld vandet fra gryden med kylling og grøntsager.
  10. Hæld nu Karrysovsen op i gryden og kog op under omrøring.
  11. Smag til med Salt og Peber

Karry Sovs

Ingredienser:
  • 250 ml God Fond
  • 250 ml Fløde
  • 50 g Smør
  • 1 - 2 spsk Karry
  • 2 spsk Maizena
  • Lidt vand - til at røre Maizenaen ud i
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Varm din gryde godt op.
  2. Kom smøret i gryden.
  3. Kom Karry op i den varme gryde og lad det brænde let af.
  4. Kom din fond i gryden.
  5. Lad det koge lidt ind.
  6. Kom nu fløden op i gryden og varm det op til det koger.
  7. Nu jævnes sovsen med Maizena til den har den rette konsistens - sørg for at sovsen koger inden du jævner.
  8. Smag til med Salt og Peber.

Serveres med Ris eller Kartofler.


    Se min Brød BlogSe min Kage Blog⭐⭐

    Ingen kommentarer:

    Tilføj en kommentar