onsdag den 16. september 2020

Hornbeks Risret

 


Hornbeks Risret 

Ingredienser:
  • 400 g Hakket Oksekød
  • 100 g Bacon - skæres i små stykker
  • 1 Løg - hakket i små tern.
  • 3 dl vand
  • 1 dåse hakkede Tomater
  • 70 g Tomatpuré
  • 1 - 2 spsk Allround krydderiblanding
  • 200 g Løse Ris
  • 1 dåse Røde KidneyBønner
  • 1 Rød Peberfrugt skåret i små tern
  • 100 g Grønne Ærter
  • 1 Bouillonterning
  • Salt - Peber

Sådan gør du:
  1. Kom lidt olie i en gryde.
  2. Kom det hakkede løg i steg det til det er let karamelliseret.
  3. Kom Oksekødet i og rør rundt til det er brunet af.
  4. På en anden pande rister du bacon ternene.
  5. Tilsæt krydderier.
  6. Kom en Bouillonterning i.
  7. Tilsæt Bacontern, Ærter, Kidneybønner og Peberfrugt.
  8. Tilsæt de hakkede Tomater og Vand og bland det hele godt sammen.
  9. Tilsæt Tomatpuré.
  10. Til sidst tilsættes de løse Ris og det hele blandes godt.
  11. Kog op under omrøring.
  12. Når retten koger skruer du ned for varmen og lader det koge under låg i 16 - 18 min.

Lad retten stå 5 minutter med låg på inden servering.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog⭐⭐

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar