tirsdag den 29. september 2020

Gissau


Gissau - En dejlig simreret med Karry.


Ingredienser:

  • Et halvt Hvidkål
  • 500 g hakket Oksekød
  • 2 Løg - hakkes groft
  • 2 - 3 Gulerødder - Skæres i små tern
  • 2 - 3  spsk Karry (efter smag)
  • 1 spsk Paprika (efter smag)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Cayenne Peber
  • 70 g Tomatpuré
  • 1 Bouillonterning
  • 3 dl. Vand
  • 2 spsk Rapsolie
  • Smag til med Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olien i gryden og svits Løgene.
  2. Kom krydderierne i.
  3. Tilsæt kødet og brun det godt af.
  4. Kom Gulerødder i.
  5. Tilsæt Tomatpuré.
  6. Kom det snittede kål i.
  7. Kom vandet i sammen med en bouillonterning og bland det hele godt sammen.
  8. Kom låg på og lad det simre til Hvidkål og gulerødder er møre.
  9. Smag til med salt og Peber.


Serveres med groft brød og eventuelt en klat sennep til.





Se min Brød BlogSe min Kage Blog⭐⭐

2 kommentarer:

  1. Hej

    Vi elsker gissau herhjemme. En af min søns ynglings retter..
    Så skal da også prøve din udgave.. Dog skulle du prøve at tilføje kartofler :-)
    Tak for alle dine skønne opskrifter.
    Mvh Anja

    SvarSlet