Deep Pan Pizza.
Pizza med Tomatsovs, Kebat, løg- og kartoffelskiver og Tomat.
Ingredienser - 2 stk.:
- 300 g San Felice Gold
- 5 g Salt
- 6 g Optimax Pizza Bageenzymer
- 6 g Optimax Bageenzymer (kan udelades)
- 12 g Hvedesur * (kan udelades) 5 g Tørgær (Hvis du vil bruge Alm. Gær - klik her)
- 25 g Rapsolie
- 170 ml Vand
Sådan gør du:
- Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen.
- Bland det godt sammen.
- Tilsæt Vand og Rapsolie.
- Røres sammen på maskine på langsom hastighed til dejen er blank og smidig.
- Lad dejen hvile tildækket i skålen i 30 minutter.
- Tag dejen ud på bordet og stræk og fold den nogle gange.
- Form den til en kugle - sørg for at stramme dejen godt op.
- Del dejen i 2 dele og form hver del til en kugle.
- Lad dem hvile tildækket på køkkenbordet en halv times tid.
- Tag din pizzaform og spray dem med bagespray.
- Tag nu hver kugle og form dem med fingrene, så de får samme størrelse som Pizzaformen.
- Læg dejen i hver sin Pizzaform. Dæk til med plastikfolie.
- Stil nu formene i køleskabet indtil du skal bruge dem.
- Tag formene ud af køleskabet mens du varmer ovn eller grill op.
- Kom tomatsovs og ønsket fyld på.
- Bages på bagestål/bagesten i ovn eller på grill.
- Mens Pizza'en gøres klar varmer du Ovn/grillen op.
- Bag nu Pizza'en ved 250 grader (varmluft) i ovn og tilsvarende temperatur på grillen i ca. 15 - 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Tilføj en kommentar