onsdag den 1. april 2020

Kebab med Kartoffelmos



Kebab med Kartoffelmos.


Ingredienser:
  • 500 g fintskåret Svinekød
  • Kartofler til Kartoffelmos (Mængde efter behov)
  • Kebab Krydderi
  • 2 store løg
  • 2 spsk sukker til de bløde løg
  • 1 spsk smør til de bløde løg
  • Mælk/Smør til Kartoffelmosen
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kødet har jeg skåret fint og drysset med olie og Kebab Krydderi og ladet det stå et døgs tid i køleskabet.
  2. Kom lidt Olie/Smør på en pande og steg kødet til det har en fin stegeskorpe.
  3. Kom kartofler i små tern i en gryde og kog dem møre.
  4. Hæld vandet fra og kom en go' klat smør i og pisk med en elpisker.
  5. Kom Mælk i til mosen har den rette konsistens.
  6. Samtidig sættes en gryde over med sukkeret - lad det smelte uden at du rører i det.
  7. Kom løgene op i det smeltede sukker og rør dem sammen med sukkeret.
  8. Kom smøret i gryden og rør det hele godt sammen.
  9. Skru ned på svag varme og sæt låg på - Rør lidt i løgene med mellemrum.
  10. Smag Kartoffelmosen til med salt og Peber.

Serveres med bløde løg og Rødebeder.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar