torsdag den 12. marts 2020

Spaghetti og Kyllinge Frikadeller



Spaghetti og Kyllinge Frikadeller


Ingredienser - Kyllinge Frikadeller:

  • 500 g Hakket Kyllingekød
  • 1 Løg - finthakket
  • 1 Æg
  • 2 tsk Krydderurter
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 spsk Vand eller Fløde

Ingredienser - Tomatsauce:
  • 1 Dåse hakkede Tomater
  • 1 Løg - hakkes i tern
  • 2 tsk Krydderurter
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 knsp Cayennepeber
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom det hakkede Kød i en skål.
  2. Kom krydderierne, det finthakkede løg og Ægget i og bland det godt med kødet.
  3. Lad farsen stå køligt en halv times tid.
  4. Tomatsaucen!
  5. Kom Olie/Smør i en gryde og lad det bruse af.
  6. Kom Løget i og svits det let.
  7. Kom Krydderierne i.
  8. Hæld De hakkede Tomater i gryden og kog op under omrøring.
  9. Når det koger skrues der ned på svag varme og lad nu saucen simre til den er kogt ind og har en fin konsistens.
  10. Kom eventuelt lidt vand eller Fløde i.
  11. Med en stavblender kan saucen eventuelt blendes.
  12. Form kødet til små kødboller.
  13. Kom Olie/Smør på en pande og steg Kødbollerne indtil de tager farve.
  14. Kødbollerne kommes nu op i Tomatsaucen og varmes med.
  15. Smag til med salt og Peber.


Serveres med Spaghetti.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar