fredag den 6. marts 2020

Lasagne



Lasagne


Ingredienser:
  • 500 g Hakket Oksekød
  • 2 Løg, der finthakkes.
  • 2 dåser hakkede Tomater
  • 4 tsk Blanding af Tørrede krydderier (Oregano, Timian og Basilikum)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 dåse Tomatpuré (70 g)
  • 200 ml Oksefond
  • 3 spsk Rapsolie
  • Smag til med Salt og Peber

Bechamelsauce:
  • 25 g Smør
  • 2 - 3 spsk Hvedemel
  • Mælk til saucen har den rette tykkelse
  • Smag til med Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Lasagnesaucen:
  2. Kom Rapsolien i en gryde.
  3. Svits de hakkede løg til de tager farve.
  4. Kom kødet i og brun det godt af.
  5. Tilsæt krydderierne og bland dem godt med kødet.
  6. Kom de hakkede Tomater i sammen med 1 dåse Tomatpuré.
  7. Tilsæt Oksefond.
  8. Kog op under omrøring.
  9. Når det har kogt et par minutter skrues der ned og du lader det nu simre under svag varme en times tid.
  10. Smag til med Salt og Peber.
  11. Bechamelsauce:
  12. Kom smøret til Bechamelsaucen i en gryde.
  13. Når det er smeltet kommer du hvedemelet i om blander det godt med smøret.
  14. Herefter tilsættes mælken lidt efter lidt indtil Saucen har den rette konsistens.
  15. Smag til med Salt og Peber.
  16. Lasagnen laves i passende fad.
  17. Kom et lag Bachamelsauce i bunden af fadet.
  18. Herefter et lag pastaplader og herefter skiftevis Lasagnesauce og Pastaplader.
  19. Slut med et lag Lasagnesauce.
  20. Drys et lag rasp revet ost på toppen.
  21. Kom nu fadet midt i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Lad retten hvile i ca. 10 minutter inden servering.

Serveres med et godt Flutes. - find hjemmelavet Flutes her.






Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar