onsdag den 11. marts 2020

Koteletter i Fad



Koteletter i Fad


Ingredienser:
  • 500 g Koteletter
  • 200 g Bacon i tern
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 1 dåse Champignon
  • 1 glas Perleløg
  • Små gulerødder (karotter)
  • 2 spsk Karry
  • Mælk til karrysovs
  • Mel til Karrysovs
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i en pande og lad det bruse af.
  2. Steg Koteletterne på panden indtil de får lidt stegeskorpe.
  3. Kom Koteletterne op i et ovnfast fad og fordel dem i fadet.
  4. Nu kommes Bacontern i panden og steges.
  5. Kom smør i en gryde.
  6. Når det er smeltet kommes Karry i og lad det brænde let af.
  7. Kom melet i og lav en opbagning.
  8. Kom Kokosmælk og eventuelt lidt Mælk i opbagningen indtil sovsen har den rette konsistens.
  9. Kom Bacon, Perleløg, Karotter og Champignon oven på Koteletterne i fadet.
  10. Hæld Karrysovsen ud over og sæt fadet i ovnen.
  11. Ovnen skal være forvarmet til 200 grader og giv dem nu ca. 30 minutter.

Servér med Ris og/eller Asparges kartofler. Server også et Flutes - se forskellige Flutes.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar