fredag den 13. marts 2020

Karbonader med stuvet Ærter og Gulerødder



Karbonader med stuvet Ærter og Gulerødder


Ingredienser:

  • 500 g Hakket Svinekød
  • Rasp til - til panering
  • 1 Æg - til panering
  • Salt og Peber
  • 300 g Ærter og Gulerødder
  • Olie og Smør


Sådan gør du:
  1. Form Karbonaderne.
  2. I en dyb tallerken piskes ægget sammen.
  3. i en anden tallerken kommes Rasp blandet med Salt og peber.
  4. Kom Olier/Smør i en pande og lad det bruse af.
  5. Dyp Karbonaderne i æggemassen og efterfølgende i Rasp - sørg for at alle sider er dækket.
  6. Steg Karbonaderne til de har den ønskede farve.
  7. Kom Ærter og Gulerødder i en gryde med vand og en bouillonterning.
  8. Når grøntsagerne er kogt laver du en smørbolle og kommer op i gryden.
  9. Kog op under omrøring. Kom lidt mælk i til sovsen har den rette konsistens.
  10. Smag til med Salt og Peber.

Server med kogte kartofler og Rødbeder.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar