lørdag den 21. marts 2020

Hvidkålssuppe Cremet



Hvidkålssuppe, Cremet


Ingredienser:
  • 1/2 Hvidkål - fintsnittet
  • 3 - 4 Kartofler - skæres i små tern
  • 1 Porre - skæres i tynde skiver
  • 1 Løg - skåret i grove stykker
  • 1 tsk Æbleeddike
  • 750 ml vand
  • 2 Bouillonterninger
  • 1/2 tsk Hvidløgspulver
  • 250 ml Fløde eller Mælk
  • 200 g Bacon - skåret i tern
  • Salt og Peber


Sådan gør du:
  1. Kom Hvidkål, Kartofler, Løg og Porre i en gryde og lad det svitse i 10 minutter - pas på det ikke brænder på.
  2. Tilsæt vand, Bouillonterninger, Æbleeddike og kog op og lad det simre i 30 - 40 minutter.
  3. Steg Baconternene på en pande.
  4. Når grøntsagerne er kogt helt møre blendes suppen med en stavblender.
  5. herefter kommes Fløde i under omrøring.
  6. Varm op til suppen koger.
  7. Smag til med salt og Peber.

Serveres med Bacontern på toppen og med et hjemmelavet Flutes.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar