mandag den 16. marts 2020

Gyros med Pastaskruer



Gyros med Pastaskruer


Ingredienser:

  • 500 g Svinekød skåret i tynde skiver 
  • Gyros krydderier
  • 1 Løg - skåret i skiver
  • 200 g Champignon - skåret i skiver
  • 2 Røde Peberfrugter - skåret i tynde strimler
  • 1 dåse hakkede Tomater
  • Tomatpuré (70 g)
  • 200 ml Fløde
  • 400 g Pastaskruer
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Svinekødet i tynde skiver kommes i en pose og gyros krydderie kommes i.
  2. Står nu i 8 - 10 timer og trækker.
  3. En wok varmes op og der kommes lidt olie/smør i.
  4. Kom kødet i wokken og lad det stege til det har fået lidt stegeskorpe.
  5. Kom løg, Champignon og Peberfrunter i og lad det stege et par minutter.
  6. Kom nu de hakkede tomater og Tomatpuré i.
  7. Kom Fløden i.
  8. Smag til med salt og Peber.
  9. Pastaskruerne koges i en gryde og når de er kogt kommes de op i wokken.
  10. Lad det hele simre i 15 - 20 minutter.

Serveres med et godt hjemmelavet Flutes.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar