lørdag den 7. marts 2020

Gullashsuppe



Gullashsuppe.


Ingredienser:
  • 800 g Skært Oksekød - skåret i store tern.
  • 800 g Kartofler - skåret i store tern
  • 600 g Gulerødder - skåret i store tern
  • 2 Løg - skåret i skiver
  • 2 tsk Hvidløgspulver
  • 2 spsk Paprika (eller efter smag)
  • 1 tsk Cayennepeber (eller efter smag)
  • 3 dåser hakkede tomater
  • 330 ml Mørkt Øl (jeg har brugt en 1795 Dark)
  • Oksefond til du har den rette væskemængde
  • 140 g Tomat Puré
  • 1 Porre - skåret i skiver
  • Olie/smør til stegning af kød
  • 3 - 4 Laurbærblade
  • Salt og Peber


Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en gryde.
  2. Brun kødet af så det har en go' skorpe på alle sider.
  3. Tag kødet op i en skål.
  4. Kom løget i gryden og svits det til det tager lidt farve.
  5. Kom krydderierne i gryden.
  6. Kom kartofler, Gulerødder, Porre og Laurbærblade i gryden og tilsæt de hakkede Tomater.
  7. Kom Øl, Oksefond og Tomatpuré i gryden.
  8. Kom kødet tilbage i gryden og når suppen koger skrues der ned på svag varme.
  9. Lad nu suppen simre et par timer.
  10. Smag til med salt og peber.


Serveres med et godt Flutes. - find hjemmelavet Flutes her.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog



Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar