mandag den 30. marts 2020

Frikadeller med Råstegte Kartofler og Gulerødder



Frikadeller med Råstegte Kartofler og Gulerødder



Ingredienser:
  • 500 g hakket Svinekød
  • 1 æg
  • 1 løg - revet på rivejern
  • 50 ml Fløde
  • 1 spsk Kartoffelmel
  • Salt og Peber til Frikadellefarsen
  • 5 - 6 Karofler
  • 3 - 4 Gulerødder
  • 1 Porre
  • Salt og Peber
  • Allround Krydderiblanding

    Sådan gør du:
    1. Kom kødet op i en skål og tilsæt Salt til kødet og bland det godt.
    2. Lad nu kødet hvile i 15 minutter.
    3. Kom æg, kartoffelmel, revet løg, Fløde og Peber i farsen og bland det godt.
    4. Lad kødet hvile køligt 30 minutter.
    5. Form farsen til Frikadeller.
    6. Kom Olie/smør på en pande og steg Frikadellerne.
    7. Skær Kartofler og Gulerødder i tern.
    8. Skær porren i skiver.
    9. Kom Olie/Smør på en pande.
    10. Rist kartofler, Gulerødder og Porre ved middel varme.
    11. Drys Allround Krydderiblanding på.


    Serveres med Rødbeder.


    Se min Brød BlogSe min Kage Blog

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar