fredag den 7. februar 2020

Paprika Gryde



Paprika Gryde - en herlig simreret.

Paprika og Mørbrad Gryde er stort set det samme - kun forskellen af hvad kød der benyttes.


Ingredienser:
  • 500 - 600 g Svinekød - skåret i tern (jeg har brugt Nakkefilét)
  • 300 g Cocktailpølser
  • 300 g Bacon i tern
  • 2 Løg - hakkes i små tern
  • 2 Gulerødder - skåret i små skiver/Tern
  • 1 rød Peberfrugt - skåret i små tern
  • 2 dåser Hakkede Tomater
  • 1 lille dåse Tomatpuré (70 g)
  • 2 - 3 spsk Paprika (afpas efter ønsket smag)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk stødt Spidskommen
  • 1/2 tsk Koriander
  • 1 Bouillon terning
  • 3 - 4 dl Vand
  • Eventuelt lidt Fløde
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en varm gryde.
  2. Kom løgene i og lad dem tage lidt farve.
  3. Kom Baconternene i gryden og svits det til de tager farve.
  4. Kom kødet i gryden og svits det og lad det få lidt stegeskorpe.
  5. Kom Gulerødder, Peberfrugt og krydderier i gryden.
  6. Kom de hakkede Tomater, Vand  og Bouillon terningen i gryden og lad det simre til gulerødderne er møre.
  7. Nu tilsættes Cocktailpølserne i gryden.
  8. Lad nu retten simre i 30 - 40 minutter.
  9. Kom lidt fløde i sovsen. Vil du have den tykkere kan du også lave en meljævning.
  10. Smag til med Salt og Peber.

Serveres med Ris.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar