torsdag den 20. februar 2020

Paneret Kyllinge Filét med Stuvet Ærter og Gulerødder



Paneret Kyllinge Filét med Stuvet Ærter og Gulerødder.


Ingredienser:

  • 500 g Kyllinge Filét
  • Ærter/Gulerødder til stuvning
  • Kartofler
  • 1 Bouillonterning
  • Mælk til stuvning
  • 1 æg til panering
  • Rasp til panering
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Skær Kyllinge Filét'en ud i passende stykker.
  2. Tryk stykkerne flade med hånden.
  3. Dyp dem i en tallerken med et sammenpisket æg.
  4. Efterfølgende i en tallerken med Rasp.
  5. Kom Salt og Peber på begge sider.
  6. Kom Olie/Smør på en pande og steg kødet.
  7. Kom Ærter/Gulerødder i en gryde og kog dem i vand med en bouillonterning.
  8. Kog kartoflerne i en gryde.
  9. Kom en klat smør i en gryde og lad det bruse af.
  10. Kom 2 - 3 skefulde mel i og lav en opbagning. 
  11. Kom vand fra grøntsagerne i og pisk det sammen med melet.
  12. Kom mælk i til sovsen har en passende konsistens.
  13. Smag til med salt og peber.
  14. Kom ærter/gulerødder i sovsen.

Server med kogte kartofler.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog



Ingen kommentarer:

Send en kommentar