tirsdag den 18. februar 2020

Kylling i Karry

Serveret med Kartofler

Serveret med Ris


Kylling i Karry - en herlig simreret.


Ingredienser:
  • 500 - 600 g Kyllingebryst - skåret i strimler
  • 2 Løg - hakkes i små tern
  • 200 g Grønne Bønner
  • 2 Gulerødder - skåret i små skiver/Tern
  • 1 rød Peberfrugt - skåret i små tern
  • 1 dåse Ananas. (uden ananassaften)
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 2 spsk Karry (afpas efter ønsket smag)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk stødt Spidskommen
  • 1 tsk Gurkemeje (for at give farve)
  • 1/2 tsk Koriander
  • 1 Hønsebouillon terning
  • 3 - 4 dl Vand
  • Eventuelt lidt Fløde
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en varm gryde.
  2. Kom Karry i og lad den brænde af i fedstoffet.
  3. Kom Kyllingestrimlerne i og lad dem tage farve.
  4. Tag kyllinge strimlerne op på en tallerken.
  5. Kom Gulerødder, Peberfrugt og øvrige krydderier i gryden.
  6. Kom vandet og hønseterningen i gryden og lad det simre til gulerødderne er møre.
  7. Kom nu Kyllingestrimlerne tilbage i gryden.
  8. Kom Kokosmælken i sammen med Ananasstykkerne og lad det simre en halv times tid.
  9. Kom lidt fløde i sovsen. Vil du have den tykkere kan du også lave en meljævning.
  10. Smag til med Salt og Peber.

Serveres med Ris eller Kartofler og Grønne Bønner.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar