torsdag den 13. februar 2020

Kødsovs med Rodfrugter i tern



Kødsovs med Rodfrugter i tern


Ingredienser:
  • 500 g Hakket Oksekød
  • 300 g Bacon i tern
  • 4 Røde Pølser - skåret i skiver
  • 2 store Løg - skåret i skiver
  • 300 g Kartofler - skåret i både
  • 300 g Selleri - skåret i tern
  • 300 g Gullerødder - skåret i tern
  • 200 g porer - skåret i skiver
  • 1 dåse Kikærter
  • 1 dåse Majs
  • 2 dåser hakket Tomat
  • 2 spsk Tomatpuré
  • 2 spsk Krydderurtemix 
  • 1 spsk Paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk Cayenne Peber
  • 2 dl vand med en Bouillonterning
  • Smag til med lidt Fløde
  • Smag til med Salt og Peber
  • Olie/smør til stegning

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en gryde.
  2. Kom løgene i gryden og svits dem til de bliver klare.
  3. Kom Bacon ternene i gryden og svits dem til de tager farve.
  4. Kom Oksekødet i grøden og brun det til det tager farve.
  5. Tilsæt alle krydderierne.
  6. Kom kartofler, Selleri, Gulerødder, Porer, Kikærter, Majs og Pølser i gryden.
  7. Tilsæt de to dåser hakkede Tomater og vandet med Bouillonterningen.
  8. Tilsæt Tomatpuré.
  9. Når retten koger skrues varmen ned på svagt blus og retten simrer nu en times tid.
  10. Kom Fløde i og smag til med Salt og Peber.

Serveres som den er med et godt hjemmebagt Flute til.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar