lørdag den 22. februar 2020

Hakket Oksekød med Kartofler og Gulerødder



Hakket Oksekød med Kartofler og Gulerødder.

Inspiration fra Allan Vebel.


Ingredienser:

  • 500 g Hakket Oksekød
  • 2 Løg - skåret i skiver
  • 2 Forårsløg - skåret i fine skiver
  • 400 g Kartofler - skåret i store tern
  • 400 g Gulerødder - skåret i store tern
  • 1 spsk Karry
  • 1 tsk Hvidløg
  • 1 tsk Gurkemeje (for at give en fin gul farve)
  • 1 dåse Kokosmælk
  • Eventuelt lidt vand
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i en gryde og lad det bruse af.
  2. Kom løgene i og svits til de tager lidt farve.
  3. Kom kødet i og brun det godt af.
  4. Tilsæt Karry, Gurkemeje og Hvidløg.
  5. Kom Kartofler/Gulerødder i gryden og lad dem stege et par minutter.
  6. Tilsæt Kokosmælk og evt. lidt vand og lad retten simre indtil kartofler og gulerødder er møre.
  7. Smag til med salt og Peber.
  8. Skyl forårs løgene og snit dem fint og drys dem oven på retten.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog



Ingen kommentarer:

Send en kommentar