onsdag den 12. februar 2020

Frikadelle Toast



Frikadelle Toast

Se opskrifter på hjemmelavet Toastbrød.


Ingredienser:
  • 500 g Kalv/Flæsk
  • 1 Æg
  • 1 Løg - hakkes helt fint
  • 2 spsk Mel/Rasp/Havregryn - efter smag
  • Salt og Peber
  • Vand/Mælk til Frikadelle farsen - efter smag
  • Løg i Skiver
  • Ristet Løg
  • Eventuel Ketchup, Sennep efter smag

Sådan gør du:
  1. Ælt kødet med de krydderier du synes bedst om.
  2. Kom Æg, Løg, Mel/Rasp/Havregryn, Vand eller Mælk i og bland farsen godt.
  3. Lad den stå køligt en times tid.
  4. Form store frikadeller - jeg laver dem på 150 g.
  5. Kom Olie/Smør på en pande og steg frikadellerne.
  6. Skær tynde skiver af frikadellerne.
  7. Kom Olie/smør på en pande og svits Løgskiverne til de er gyldne.
  8. Tag en skive Toastbrød og fordel løgskiver på det.
  9. Kom nu frikadelle skiverne på så de fylder hele brødet.
  10. Smør et tyndt lag sennep/ketchup/remoulade eller andet efter ønske oven på frikadelle skiverne.
  11. Drys med ristede løg - giver et dejligt crunch.
  12. Kom en skive toastbrød oven på og rist din Frikadelle Toast i et Toastapparat eller Kontaktgrill.

Nyd din Frikadelle Toast.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar