lørdag den 1. februar 2020

Chili Con Carne



Chili Con Carne - En af mine favoritter.


Ingredienser:
  • 600 g Gullasch oksekød
  • 500 g Hakket Oksekød
  • 3 Løg - skåret i skiver
  • 2 Gulerødder - skåret i skiver
  • 2 Røde Peberfrugter - skåret i tern
  • 1- 2 tsk tørrede Chiliflager (efter smag)
  • 2 tsk Paprika
  • 2 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Koriander
  • 1 tsk Spidskommen
  • 2 dåser Hakkede Tomater
  • 2 dåser Kidneybønner
  • 1 dl Okse- eller kalvefond
  • 2 spsk mørke Chokoladeknapper
  • Olie/smør til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i en gryde.
  2. Kom din Okse Gullasch i og lade det brune af ved høj varme.
  3. Tag kødet op af gryden og kom de hakkede Løg i og svits dem let.
  4. Kom det hakkede Oksekød i og lad det brune af sammen med Løgene.
  5. Kom Oksekøds stykkerne tilbage i gryden.
  6. Kom krydderierne i og bland det med kødet.
  7. Tilsæt Gulerods tern og Paprika tern i gryden.
  8. Tilsæt de to dåser hakkede Tomater og din Fond.
  9. Lad nu retten simre en times tid.
  10. Smag retten til med Salt og Peber og eventuelt mere chili.
  11. Tilsæt nu Chokoladen og de skyllede Kidneybønner og lad retten simre 10 minutter mere.

Servér med Ris, Kartofler - eller bare med en go' Flutes.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar