søndag den 16. februar 2020

Boller i Karry



Boller i Karry.


Ingredienser:
  • 500 g hakket Kalv/Flæsk
  • 1 æg
  • 1 hakket løg
  • Lidt mel/Rasp
  • Lidt Mælk
  • Salt og Peber
  • Kogte Ris

Sådan gør du:
  1. Bland den hakkede fars med æg, mel eller rasp, hakket løg, Mælk og Salt og Peber.
  2. Lad dejen hvile køligt 30 minutter.
  3. Sæt en gryde vand over.
  4. Form farsen til kødboller og kog dem i ca. 15 minutter.
  5. Kom smør i en gryde og tilsæt Karry - alt efter hvor stærk du ønsker sovsen.
  6. Lad det brænde af ganske kort. 
  7. Kom 2 - 3 spsk mel i og lav en opbagning.
  8. Kom vand/Mælk i til sovsen har den rette konsistens.
  9. Smag til med Salt og Peber.
  10. Kom Kødbollerne i sovsen.

Serveres med Ris eller kogte kartofter.

Go' fornøjelse med denne gamle ret.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar