onsdag den 22. januar 2020

Tarteletter med Kylling og Asparges



Tarteletter med Kylling og Asparges


Ingredienser:
  • 400 g Kylling bryst snittet i tern
  • 1 lille Løg
  • 1 dåse asparges - snittet
  • 1 Bouillonterning (hønse)
  • Smør til sovsen
  • Lidt mel
  • Væsken fra Aspargesdåsen
  • Lidt Fløde
  • Smag til med Salt og Peber
  • Persille til pynt

Sådan gør du:
  1. Skær løget helt fint.
  2. Skær kyllingekødet i små tern.
  3. Kom lidt smør i en gryde og svits Løg og kødet - uden at det tager farve.
  4. Kom lidt vand og en Bouillonterning og lad kødet koge i ca. 10 - 12 minutter.
  5. Hæld kødet i en si og gem vandet. Bland det med noget af vandet fra Asparges dåsen.
  6. Kom lidt smør i en gryde og tilsæt lidt mel og lav en smørbolle.
  7. Rør nu det gemte vand i lidt efter lidt.
  8. Til sidst kommes fløden i til sovsen har den rette konsistens.
  9. Varm tarteletterne i ovnen.
  10. Kom nu kødet i sovsen og varm det op, mens Tarteletterne varmes i ovnen.

Server med et drys Persille på toppen.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar