mandag den 27. januar 2020

Svensk Pølseret



Svensk Pølseret 


Ingredienser:
  • 700 g Kogte Kartofler, skåret i grove tern
  • 8 Røde Wienerpølser, skåret i små korte stykker
  • 2 Løg - skæres i skiver
  • 2 tsk Paprika (efter smag)
  • 1/2 tsk groft Peber (efter smag)
  • 1/2 tsk Hvidløgspulver
  • 140 g Tomatpuré
  • 250 ml Mælk
  • ca. 50 ml Fløde (efter smag)
  • 1 tsk Æblecideredddike
  • Salt og Peber
  • Olie/Smør 


Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i en gryde og svits Løgene.
  2. Efter et par minutter kommes krydderierne og pølserne i og de svitses med.
  3. Efter nogle minutter skrues der ned for varmen.
  4. Tilsæt nu Kartofler, Tomatpuré, Æblecidereddike og Mælk og bland det godt med øvrige ingredienser.
  5. Kom Fløde i til rette konsistens er nået.
  6. Smag til med Salt og Peber.
  7. Lad det simre i 10 - 15 minutter under svag varme.
Serveres med et lag grofthakket Persille på toppen.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar