mandag den 13. januar 2020

Ærtesuppe



Ærtesuppe


Ingredienser:

  • 600 g frosne Ærter
  • 3 - 4 Kartofler
  • 300 g Bacon i tern
  • 2 Løg
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 800 ml Vand
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Hak løgene i tern.
  2. Svits løgene i lidt olie.
  3. Kom Hvidløgspulver, Salt og Peber i.
  4. Kom Vandet, Kartofler og Ærter i.
  5. Bring det i kog og lad det efterfølgende simre til kartoflerne er kogt.
  6. Steg Bacontern i en pande.
  7. Når kartoflerne er kogt blendes Kartofter og Ærter til en jævn masse.
  8. Smages til med Salt og Peber.

Server med Bacontern på toppen - og eventuelt en klat Creme Fraiche.


Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar