fredag den 24. januar 2020

Kyllinge Gullasch


Med kartoffelmos
Med Ris

Kyllinge Gullasch - en dejlig simreret.


Ingredienser:
  • 500 g Kyllingebryst skåret i tern
  • 2 Løg
  • 2 Gulerødder - skåret i skiver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1/2 tsk groft Peber
  • 1 spsk Paprika (efter smag)
  • 1 dåsa hakkede Tomater
  • 1 dåse Tomatpuré (140 g)
  • 1 Bouillonterning
  • 200 g Frosne grønne Bønner
  • 1,5 dl piskefløde
  • Olie til stegning
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/smør i en gryde.
  2. Svits kødet let.
  3. Snit løgene fint og kom dem i gryden og svits det kort.
  4. Kom krydderierne i og bland dem med løg og kød.
  5. Kom gulerødderne i gryden.
  6. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpuréen sammen med en bouillonterning.
  7. Kom eventuelt lidt vand i.
  8. Lad nu retten simre en go' times tid under svag varme.
  9. Kom de grønne bønner i og lad dem simre med de sidste 10 - 15 minutter.
  10. Smag nu til med fløden til den rette konsistens nås.
  11. Smag til med Salt og Peber.

Serveres med hjemmelavet Kartoffelmos eller Ris.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar