søndag den 29. marts 2020

Karry Kål



Karry Kål - En let variant af Gissau.


Ingredienser:
  • Et halvt Spidskål/Hvidkål
  • 500 g hakket Oksekød
  • 2 Løg - hakkes groft
  • 2 - 3 Gulerødder - Rives groft
  • 2 - 3 tsk Karry (efter smag)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1,5 dl. Vand
  • 2 spsk Rapsolie
  • Smag til med Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olien i gryden og svits Løgene.
  2. Kom krydderierne i.
  3. Tilsæt kødet og brun det godt af.
  4. Kom det snittede kål og de revne Gulerødder i.
  5. Kom vandet i sammen med en bouillonterning og bland det hele godt sammen.
  6. Smag til med salt og Peber.
  7. Lad retten simre til vandet er fordampet.




Serveres med groft brød og eventuelt en klat sennep til.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar