onsdag den 29. januar 2020

Joras Gryde

Med Ris

Med Kartofler


Joras Gryde - En nem simreret.


Ingredienser:

  • 600 g Svine småkød
  • 2 store Pølser - skåret i skiver
  • 3 Løg - skåret i skiver
  • 1 glas Perleløg
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 200 g Minigulerødder
  • 150 g Majs
  • 100 g Champignon - Skåret i skiver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 400 ml Bouillion
  • 250 ml Fløde
  • Olie/Smør
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olie/Smør i gryde.
  2. Kom løgene i og svit den let.
  3. Kom kødet og pølseskiverne i og svits det let.
  4. Kom Hvidløgspulver, Salt og Peber i.
  5. Kom Perleløg, Champignon, gulerødder og Majs i.
  6. Kom Bouillion i og lad det koge op.
  7. Lad det efterfølgende simre 15 - 20 minutter.
  8. Kom nu Kokosmælk og fløde i og lad retten koge nogle minutter.
  9. Efterfølgende lader du det simre i et kvarters tid.
  10. Nu tilsættes Kulør til ønsket farve er opnået.
  11. Kom jævning i hvis du ønsker sovsen tykkere.
  12. Smag til med salt og Peber.

Server med kartofler, Karoffelmos eller Ris og Rødbeder.



Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar