onsdag den 1. januar 2020

Hornbeks Karry Kylling



Hornbeks Karry Kylling 

En meget nem ret, der er hurtigt at tilberede og smager herligt.


Ingredienser:

  • 3 - 4 Kyllinge Brystfilet
  • 1 dåse Ananas
  • 1 dåse Kokosmælk
  • 200 g Champignon
  • 300 g Cocktailpølser
  • 1 Rød Peber
  • 2 Løg i skiver
  • 2,5 dl Fløde
  • 2 Bouillonterninger (Hønse)
  • Karry efter smag
  • Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Del hvert Kyllinge Brystfilet i to dele.
  2. Læg dem på noget køkkenrulle og tør dem af på oversiden.
  3. Kom salt og peber på.
  4. Brun dem på en pande og placér dem herefter i et ildfast fad.
  5. Lav en karrysovs og tilsæt hønsebouillon og smag til med Salt og Peber.
  6. Tilsæt Fløde og Kokosmælk.
  7. Snit den røde Peber og Champignon i små stykker rist det let af på panden. Fordel det efterfølgende ud over Kyllinge Brystfiletterne.
  8. Snit løgene og brun dem på panden og kom derefter ringene ovenpå.
  9. Allerøverst lægges Ananas i små stykker og Cocktailpølser.
  10. Hæld Karrysovsen ud over det hele.
  11. Sæt det ildfaste fad i ovnen.
  12. Ovnen skal være forvarmet til 195 grader og giv det nu ca. 40 minutter.
  13. Hold øje med retten og dæk eventuelt fadet med staniol noget af tiden.
Servér med Ris og/eller Asparges kartofler og grønne bønner/små Karotter. Server også et Flutes - se forskellige Flutes.







Se min Brød BlogSe min Kage Blog


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar