fredag den 17. januar 2020

Gissau



Gissau


Ingredienser:
  • Et halvt Hvidkål eller Spidskål
  • 500 g hakket Oksekød
  • 2 Løg - hakkes groft
  • 2 - 3 Gulerødder - skæres i skiver
  • 2 - 3 tsk Karry (efter smag)
  • 1 - 2 tsk Paprika (efter smag)
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 125 g Ris
  • 1 dåse Tomatpuré (140 g)
  • 3,5 dl. Vand
  • 2 spsk Rapsolie
  • Smag til med Salt og Peber

Sådan gør du:
  1. Kom Olien i gryden og svits Løgene.
  2. Tilsæt kødet og brun det godt af.
  3. tilsæt Gulerodsskiverne og det snittede Kål.
  4. Kom Risen og krydderierne i.
  5. Kom vandet i sammen med en bouillonterning og bland det hele godt sammen.
  6. Kom Tomatpuré i og rør rundt.
  7. Smag til med salt og Peber.
  8. Lad retten simre i 30 - 40 minutter.

Serveres med groft brød og eventuelt en klat sennep til.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar