søndag den 19. januar 2020

Chili Con Chicken



Chili Con Chicken - En variant af Chili Con Carne, her med Kyllingebryst.


Ingredienser:
  • 600 g Kyllingebryst i strimler
  • 2 Løg - snittes i skiver
  • 1 dåser hakkede Tomater
  • 1 dåse Tomatpuré (140 g)
  • 2 dåser røde Kidneybønner
  • 2 Peberfrugter - snittes i tern
  • 1 - 2 tsk Paprika (efter smag)
  • 1 tsk Chiliflager (efter smag)
  • 1/2 tsk Spidskommen
  • 1 tsk Oregano
  • 1/2 tsk Koriander
  • 330 ml mørk Øl
  • 1 Bouillonterning
  • 2 spsk mørke Chokoladeknapper
  • Salt og Peber (efter smag)
  • 2 spsk Olie til stegning

Sådan gør du:
  • Kom olien i en gryde.
  • Kom de snittede løg i og lad dem tage farve.
  • Kom kyllingestrimler i og brun dem let.
  • Kom Krydderierne i og bland dem godt med kød og løg.
  • Kom de hakkede tomater og Tomat Puré i.
  • Kom de snittede Paprika i.
  • Tilsæt Øllet og en bouillonterning.
  • Kom nu Chokoladeknapper og Kidneybønner i.
  • Lad det simre på svag varme en times tid.
Server med Ris eller Aspargeskartofler og et godt Flutes.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar