onsdag den 8. januar 2020

Boller i Selleri



Boller i Selleri - En go' gammel kending.


Ingredienser:

  • 500 g hakket Kalv/Flæsk
  • 1 æg
  • 1 hakket løg
  • Lidt mel/Rasp
  • Lidt Mælk
  • Salt og Peber
  • 1 Selleri
  • Kogte Kartofler

Sådan gør du:
  1. Bland den hakkede fars med æg, mel eller rasp, hakket løg, Mælk og Salt og Peber.
  2. Lad dejen hvile køligt 15 minutter.
  3. Sæt en gryde over med et passende antal Kartofler.
  4. Sæt en gryde vand over.
  5. Form farsen til kødboller og kog dem i ca. 15 minutter.
  6. Snit din Selleri i grove firkanter og kog dem i ca. 15 minutter.
  7. Kom en sjat smør i en gryde og 2 - 3 spsk mel og lav en opbagning.
  8. Kom vandet fra de kogle Selleri i til sovsen har den rette konsistens.
  9. Smag til med Salt og Peber.
  10. Kom Selleri og Kødboller i sovsen.

Go' fornøjelse med denne gamle ret.




Se min Brød BlogSe min Kage Blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar